HelsaMi er her

Her på denne siden kan du logge deg inn i HelsaMi. Se her hva du får i Midt-Norges nye innbyggerportal for helse- og omsorgstjenester.

​HelsaMi - hva er det?


HelsaMi er innbyggerens digitale inngang til helse- og omsorgstjenester i Midt-Norge. Aller først ut var Trondheim kommune og Øya legesenter/legevakta i april 2022. I november samme år kom også St. Olavs hospital med,  i tillegg til flere kommuner i Midt-Norge.​

Se oversikten her​

Informasjonen du finner inne i ​HelsaMi er dine egne opplysninger fra det felles journalsystemet Helseplattformen som sykehusene, kommuner og fastleger kobler seg på. 

I HelsaMi kan du bestille timer, søke om helsetjenester og søke om å få innsyn i din egen journal. Du kan også få tilgang på vegne av andre, for eksempel barna dine eller pårørende som selv ønsker at du skal ha oversikt og muligheter til å kommunisere på vegne av dem.


dele copy.png

Hvordan logger jeg inn?

Du logger inn med PC eller Mac på www.helsami.no eller en egen app for mobil og nettbrett. Inne i HelsaMi finner du både informasjon og kommunikasjonsmuligheter med helsekontakter og andre ansatte i kommunen din.

Les mer om innlogging og ditt første møte med HelsaMi her.​​

Hvordan bruker jeg HelsaMi?

Det avhenger av behovet ditt. Noen har mer behov for kontakt med helsepersonell og kommunale omsorgtilbud enn andre. Har du behov for HelsaMi kan du ha dialog med ansatte der det er tilrettelagt for det, se din egen helseinformasjon, få oversikt over timeavtaler som kommer og se tidligere avtaler.

Her finner du en grundig forklaring på de ulike delene av menyen i HelsaMi og hvordan du bruker dem når du er innlogget:Se også nyhetsartikkel: Har du riktig informasjon om pårørende?​

Noen har et eget behov for HelsaMi. Det ser du i boksene under her:​


Sist oppdatert 16.12.2022