-Stolte over å være en del av dette

Spenningen var høy da Helseplattformen ble tatt i bruk natt til lørdag 7.mai. Se bildene som viser noe av apparatet som sto bak da den omfattende journalløsningen ble skrudd på - og hvordan den ble tatt i mot!

Publisert 09.05.2022

Foto: Ole Martin Wold
Alle bilder unntatt fra Havstein: Ole Martin Wold
Fredag kl.18.00 kunne kommunen og Helseplattformen slå fast at alle forberedende aktiviteter var ferdigstilt i tråd med planen. Integrasjon (sørger for at alle data fungerer sammen) og migrering (flytting av data) kunne dermed fortsette.

Foto: Ole Martin Wold
Fredag kl.22.30: Legevakta i Trondheim - som drives av Trondheim kommune - bekrefter at de tar ned e-meldinger og starter overgangen til Helseplattformen.

En gruppe mennesker som sitter ved et bord og ser på en bærbar datamaskinLørdag kl.02.30: Siste innsjekk - alle aktiviteter bekreftes ferdigstilt og fungerende.    

En gruppe mennesker som sitter ved et bord med bærbare datamaskiner og en projektorskjerm
Lørdag kl.02.50: Helseplattformen er bare få minutter unna, og de aller siste forberedelsene gjøres før Trondheim kommune er på!
En person iført en rød og hvit skjorte med grafisk design på
Applikasjonsanalytikere for alle deler av løsningen som kommunen trenger for å drifte helse-og velferdstjenesten står klar for å bistå.

En gruppe mennesker på et kontor
Lettelse og glede i kommandorommet - Helseplattformen er i drift.

En gruppe mennesker som poserer for et bilde
Havstein helse-og velferdsenter er blant dem som tok i bruk Helseplattformen i helga. Lederen på senteret sier: "Supert system som kommer til å bli vanvittig bra. God stemning hele helga. De ansatte er positive og stolte over å være en del av dette. Vi mener dette kommer til å bidra til økt pasientsikkerhet" . 

Innføringen ble feire med kake!

En gruppe mennesker som står rundt et bord