Har du lastet ned HelsaMi?

Er du en av dem som allerede har lastet ned den helt nye HelsaMi-appen? Vi er i en fase der vi fortsatt justerer, og feil kan forekomme!

Publisert 10.05.2022
Sist oppdatert 09.02.2023

Er du en av dem som allerede har lastet ned den helt nye HelsaMi-appen, kan du ha funnet noe som ikke stemmer. Vi er i en fase der vi fortsatt justerer.

Enkelte brukere har fått oppført feil navn på pårørende under «Personopplysninger» i HelsaMi. Det skyldes feil som henger med i overføringen av kontaktlister fra de gamle systemene og fra Folkeregistret. Slike feil har ikke vært synlige for deg som pasient før, men det blir de med Helseplattformen. Det gir mulighet til å få rettet opp i flere registre. Du kan også enkelt gjøre det selv i HelsaMi.

Det følger ingen data med disse navnene, og det er ikke feil i dine helseopplysninger.

Helsestasjon.jpg

Bildet: Sentrum Helsestasjon er en av enhetene som trenger kontaktlister til små og store.

Noen kan ha opplevd at et familiemedlem som ikke lever lenger har blitt med på lista. Helseplattformen har full forståelse for at dette kan oppleves ubehagelig og beklager dette. Her på HelsaMi.no​ får du informasjon om hvordan du kan legge inn riktige opplysninger selv.

Helseplattformen og Trondheim kommune jobber også kontinuerlig med feilretting, som forventet de første dagene etter en så stor innføring.​

HelsaMi vil være i stadig utvikling framover. Det er stor interesse for innbyggerportalen, etter to dagers drift hadde allerede 3200 brukere logget inn for å se. Innholdet er foreløpig begrenset, og mye mer innhold kommer inn når St.Olavs hospital kobler seg til Helseplattformen.