Helseplattformen åpnet Levanger-kontoret

Helseplattformen åpnet onsdag sitt kontor på Levanger. 12 medarbeidere gleder seg til mindre pendling og hjemmekontor, og tettere kontakt med kommunen og sykehuset.

Publisert 23.06.2022
Sist oppdatert 07.02.2023
aapninglevanger.jpeg

Kathinka Meirik, Helse Nord-Trøndelag og Hans Roar Sandberg, Helseplattformen.


Foreløpig er det 12 ansatte som får sitt arbeidssted på Moan i Levanger kommune. De skal jobbe sammen med Helse Nord-Trøndelag og kommunene i forbindelse med innføring av systemet, og senere med drift av den felles journalløsningen.

På åpningsdagen vanket det blomster fra naboen Helse Nord-Trøndelag. Utviklingssjef og faglig leder for Helseplattformen i foretaket, Kathinka Meirik, er entusiastisk og gleder seg til tettere samarbeid. Hans Roar Sandberg fra Helseplattformen sier det samme. Han har forøvrig solid erfaring allerede etter å ha vært prosjektleder for innføring av laboratoriemodulen ved alle sykehusene i Midt-Norge.

- Vi er glade for at Helseplattformen også ønsker å satse i distriktene, og ikke bare sentralisere all aktivitet i Trondheim. Slik tar de godt vare på medarbeiderne, sier Sandberg.

Etter innføring i Trondheim kommune i mai er prosjektet nå i en fase med justeringer av løsningen etter tilbakemeldinger fra de første brukerne. Det arbeides med detaljene i den nye innføringsplanen som du kan lese om her