Ny jobb til høsten?

Helseplattformen rekrutterer stadig til selskapet som skal forvalte den nye, felles journalløsningen for hele helsetjenesten i Midt-Norge. Tverrfaglige team, godt arbeidsmiljø og Norges mest spennende prosjekt er stikkordene. Blir du med på laget?

Publisert 12.07.2022
Sist oppdatert 22.08.2022


​I Helseplattformen har vi bruk for kunnskap innen en rekke ulike fagområder. Helseplattformen omtales som Norges største IT-prosjekt, men det er også mye mer enn det. Omfattende organisasjonsutvikling må til for å få mest mulig ut av det moderne verktøyet vi skal ta i bruk.

Hos oss arbeider helsepersonell og teknologer side om side. Folk fra høyst ulike fagfelt og yrkesgrupper, fra sykehus, små og store kommuner og fastlegekontor, jobber på tvers for å bygge en helhetlig løsning. Journalløsningen skal gjøre livet enklere for pasienter og helsepersonell i Midt-Norge. Vi holder til i flotte lokaler på Piren i Trondheim, men har også lokalkontorer på Levanger​, i Ålesund og Molde. Nå går vi fra å være et prosjekt til å bli en varig arbeidsplass. Bli mer kjent med oss her!

Vil du være med på laget vårt? 
Ta en titt på stillingene som ligger ute nå!