Hopp til innhold
En mann i slips som smiler

Jobbe i Helseplattformen

Helseplattformen skal sette opp og tilpasse den nye, felles løsningen for pasientjournal i Midt-Norge, og det omfattende innføringsprosjektet er godt igang. Fagfolk er rekruttert både eksternt og internt i helsetjenesten for å delta i bygging og tilpasning av løsningen i samarbeid med leverandøren Epic.

Helsepersonell, teknologi- og prosjektkompetanse

I Helseplattformen arbeider helsepersonell og teknologer side om side. Folk fra ulike fagfelt og yrkesgrupper, fra sykehus, små og store kommuner og fastlegekontor, jobber på tvers for å bygge en helhetlig løsning. Journalløsningen skal gi bedre arbeidsverktøy for å ivareta pasienten på best mulig måte, og den skal gi innbyggeren en bedre kontaktflate mot helsevesenet. Brukerrepresentanter er også godt representert i arbeidet.

Helseplattformen omtales som Norges største IT-prosjekt, men det er også mye mer enn det. Omfattende organisasjonsutvikling må til for å få mest mulig ut av det moderne verktøyet vi skal ta i bruk. 

Løsningen fra leverandøren Epic er basert på et grunnsystem med en rekke moduler og applikasjoner for forskjellige spesialområder og funksjoner. Disse settes sammen og tilpasses helsetjenesten i midtnorske sykehus og kommuner basert på beslutninger som tas av fagekspertene fra helsetjenesten i hele regionen.

Tillitsvalgte i Helseplattformen

 

Nå kan du bli med i ett av landets mest ambisiøse IT-selskaper

Lær mer om hvordan det jobbes i helseplattformen, gjennom denne saken fra Adressa Brand Studio.
Tekst, bilder og video!
tekst, bilder og video

Ledige stillinger i Helseplattformen

Vi går fra prosjekt til varig arbeidsplass og søker stadig etter nye kolleger. Hold deg oppdatert på ledige stillinger i Helseplattformen.
Se våre ledige stillinger
Se våre ledige stillinger
Sist oppdatert 27.02.2023
Fant du det du lette etter?