En mann og en kvinne som snakker

Jobbe i Helseplattformen

Helseplattformen skal sette opp og tilpasse den nye, felles løsningen for pasientjournal i Midt-Norge, og det omfattende innføringsprosjektet er godt igang. Fagfolk er rekruttert både eksternt og internt i helsetjenesten for å delta i bygging og tilpasning av løsningen i samarbeid med leverandøren Epic.

I Helseplattformen AS arbeider helsepersonell og teknologer side om side. Folk fra ulike fagfelt og yrkesgrupper, fra sykehus, små og store kommuner og fastlegekontor, jobber på tvers for å bygge en helhetlig løsning. Hos oss blir du en del av Norges største endringsprosjekt innen helse, og bidrar til å utgjøre en viktig forskjell for både helsepersonell og innbyggere i Midt-Norge. 

Her får du store muligheter til å påvirke både egen arbeidshverdag og selve prosjektet! 

I Helseplattformen AS er vi opptatt av målrettet kompetanseutvikling og ønsker å utvikle våre medarbeidere både i tråd med ønsker, muligheter og behov i organisasjonen. Arbeidsmiljøet vårt er preget av godt samarbeid på tvers av fagmiljøer, med fokus på å dele kunnskap og kompetanse. 

Ledige stillinger i Helseplattformen

Vi går fra prosjekt til varig arbeidsplass og søker stadig etter nye kolleger. Hold deg oppdatert på ledige stillinger i Helseplattformen.
Se våre ledige stillinger
Kolleger som snakker sammen

Nå kan du bli med i ett av landets mest ambisiøse IT-selskaper

Lær mer om hvordan det jobbes i Helseplattformen, gjennom denne saken fra Adressa Brand Studio.

Tekst, bilder og video!
HPAS-ansatt ved arbeidsplassen
Sist oppdatert 20.12.2023