Hopp til innhold
Naturbilde av fjell

Kommunene og Helseplattformen

Helsetjenesten i Midt-Norge er først i landet med å innføre en felles pasientjournal. Helseplattformen følger pasienten i alle møter med helsetjenesten - hos legevakt, fastlege, helsestasjon, hjemmetjeneste og sykehus. I løpet av 2022 har de første sju kommunene i Midt-Norge koblet seg på i tillegg til St. Olavs hospital. 

​​Oversikt og framdrift​​​

Dette kartet viser status for de 66 kommunene i Midt-Norge (inkl. Os og Bindal). Kommuner som har tatt i bruk Helseplattformen er markert i mørkegrønt

De som har behandlet Helseplattformen i kommunestyret og har sagt ja til å innføre Helseplattformen er markert i lysegrønt.

Kommuner som har startet med forberedende aktiviteter er markert i blått

Kommuner som planlegger politisk behandling i 2023 er markert i lysbrunt. Kommuner som ikke har bestemt seg for å starte forprosjekt er markert i grått.


Grafisk brukergrensesnitt, applikasjon

Kart
Kart over Midt-Norge som viser status for Helseplattformen per 12.mai 2023. 66 prosent av regionens innbyggere bor i en kommune som enten har innført Helseplattformen eller som har inngått avtale om å innføre løsningen. 

Rundt 28 000 ansatte i helsetjenesten i Midt-Norge bruker nå Helseplattformen. Det er over halvparten av alle som jobber i helsetjenesten regionen- det vil si i Trøndelag og Møre og Romsdal.  

 

 


 

 
 
Sist oppdatert 14.02.2023
Fant du det du lette etter?